اقتصادی

«ایران خودرو» آزاد شد

با حمایت قاطع مجمع «ایران خودرو» سهامداران اصلی و خرد این شرکت همراه با حمایت شخص رئیس‌جمهور، سران سایر قوا و وزیر صمت از حقوق قانونی بخش خصوصی، علی‌رغم مخالفت‌ها ، کارشکنی‌ها ، اتهامات بی‌اساس مدیر عامل سابق ایران خودرو، این شرکت از ساختار دولتی آزاد شد و مدیریت آن بر اساس رای سهامداران در اختیار مدیریت غیردولتی قرار گرفت.

به گزارش خبرویژه، با حمایت قاطع مجمع «ایران خودرو» سهامداران اصلی و خرد این شرکت همراه با حمایت شخص رئیس‌جمهور، سران سایر قوا و وزیر صمت از حقوق قانونی بخش خصوصی، علی‌رغم مخالفت‌ها ، کارشکنی‌ها ، اتهامات بی‌اساس مدیر عامل سابق ایران خودرو، این شرکت از ساختار دولتی آزاد شد و مدیریت آن بر اساس رای سهامداران در اختیار مدیریت غیردولتی قرار گرفت.

بی‌شک در سال جهش تولید با مشارکت مردم که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده به رسمیت‌شناختن ظرفیت توانایی تجربه و مهارت بخش خصوصی برای حمایت از 20 میلیون سهامدار در ایران خودرو روزهای نوینی را برای تحول و توسعه صنعت خودروی کشور نوید می‌دهد.

به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا