جدیدترین و آخرین اخبار داغ سلامت

بهبود سلامت قلب با مصرف میوه پاییزی

نارنگی غنی از پتاسیم بوده و می‌تواند موجب جلوگیری از لخته شدن خون شود. افرادی که نارنگی مصرف می‌کنند، نوزده درصد کمتر از افرادی که نارنگی مصرف نمی‌کنند در خطر ابتلا به این بیماری از جمله لخته شدن خون قرار دارند.

نارنگی از جمله میوه‌های خوشمزه و پرطرفدار پاییزی است. میوه نارنگی و پوست آن خواص و فواید درمانی فراوانی دارد. طبع نارنگی سرد و‌تر است. نارنگی برای بدن و سلامت آن فواید فراوانی دارد که در ادامه این مطلب به آن‌ها می‌پردازیم.میوه نارنگی دارای خواص و فواید فراوانی است که این خواص ناشی از وجود مقادیر بالای فیبر، املاح معدنی و ویتامین‌ها است.
از جمله خواص نارنگی می‌توان به مواردی مانند درمان نفخ، خاصیت سم زدایی، تصفیه خون، تقویت استخوان و اسکلت بدن، درمان سرگیجه، درمان بی‌خوابی، کاهش تب، رفع تراکم خون در بدن، درمان و تسکین سرفه‌های زمستانی، کاهش فشار خون، کاهش وزن و خواص ضد اسپاسم اشاره کرد. در ادامه به بررسی برخی از خواص و فواید نارنگی می‌پردازیم.

بهبود سلامت قلب

مواد موجود در نارنگی از جمله فیبر، ویتامین C، ویتامین B۶، و پتاسیم برای بهبود سلامت قلب بسیار ضروری و مفید هستند.

تنظیم فشار خون

نارنگی منبعی غنی از پتاسیم است و مقدار کمی سدیم دارد. این تناسب به رگ‌های خونی کمک می‌کند که آرام شوند و فشار خون مناسب را حفظ کنند.

بهبود خلق و خو

از خاصیت نارنگی می‌توان به بهبود خلق و خو اشاره کرد. نارنگی می‌تواند با عطر خود احساس استرس، اضطراب و افسردگی را از شما دور کند؛ بنابراین در پایان یک روز بد و پر استرس برای رهایی از این اضطراب و تنش‌ها می‌توانید بوی نارنگی را استشمام کرده و به آرامش برسید.

تقویت سیستم ایمنی بدن
نارنگی یک منبع غنی از ویتامین C است و یکی از عوامل تقویت کننده سیستم ایمنی ویتامین C است. مصرف نارنگی می‌تواند موجب کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلفی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا، تب و سایر علائم کاهش شود. درنتیجه اگر دوست دارید در تمام طول سال سالم بمانید، مصرف نارنگی بهترین راه برای رسیدن به آن است.

سلامت دستگاه گوارش
نارنگی یکی از آبدارترین میوه‌ها است. نارنگی حاوی ویتامین A است و آب بسیار فراوانی دارد که وقتی این دو ویژگی با هم همراه می‌شوند موجب جذب مواد مغذی از غذایی که فقط به خوردن و مرطوب نگه داشتن بخش گوارشی کمک می‌کنند، تشویق می‌کند.

سلامت مو
یکی از خواص نارنگی برای سلامت مو مرطوب کردن مو‌ها است. نارنگی حاوی ویتامین A است که می‌تواند چربی را در پوست سر تنظیم گرده و موجب مرطوب شدن مو‌ها شود و هم‌چنین به مقابله با آلودگی که می‌تواند موجب تضعیف مو‌ها شود مبارزه کند. مصرف نارنگی موجب به تاخیر انداختن سفید شدن مو‌ها می‌شود.

نارنگی حاوی مفادیر بالایی از ویتامین B۱۲ شده که رشد مو‌ها را افزایش داده و ریزش مو‌ها را کاهش می‌دهد. ویتامین B۱۲ همچنین برای کاهش تدریجی فرآیند سفید شدن مو‌ها بسیار مهم و مفید است. همچنین مصرف نارنگی به شما کمک می‌کند تا مو‌هایی براق و درخشان داشته باشید.

ضد عفونی کننده
بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده اثبات شده است که در صورت مصرف نارنگی به شکل روغن و استعمال خارجی می‌تواند باکتری به نام استروپتوککس ارئوس را که عامل بسیاری از عفونت‌ها است را بکشد.

بهبود عملکرد شناختی
نارنگی سرشار از پتاسیم، اسید فولیک و آنتی اکسیدان‌ها است. فولات به کاهش ابتلا به بیماری آلزایمر و کاهش اختلالات شناختی کمک می‌کند. پتاسیم می‌تواند با افزایش جریان خون به مغز شناخت، تمرکز و فعالیت عصبی را افزایش دهد.

جلوگیری از دیابت
نارنگی منبع غنی و سرشار از ترکیبات فلانوییدی به نام نوبیلتین است. این عنصر موجب سوزاندن چربی و جلوگیری از تولید چربی در بدن می‌شود. بنابراین، نارتگی می‌تواند از بروز بیماری‌های ناشی از چاقی همانند دیابت نوع دو جلوگیری کند.

به این مقاله امتیاز دهید
منبع
اقتصادنیوز
دکمه بازگشت به بالا