سیاسی

تماس رئیس‌جمهور چین با بن‌سلمان درباره آتش‌بس

رئیس‌جمهور چین در گفت‌وگو با بن سلمان بیان کرد که چین حاضر به تعمیق اعتماد راهبردی با عربستان سعودی و تقویت همکاری عمل‌گرایانه است.

به گزارش خبر ویژه، خبرگزاری شینهوا گزارش داد: رئیس‌جمهور چین در گفت‌وگو با بن سلمان بیان کرد که چین حاضر به تعمیق اعتماد راهبردی با عربستان سعودی و تقویت همکاری عمل‌گرایانه است.

این گفت‌وگو در پی اخلال در تردد در تنگه هرمز در نتیجه آتش‌افروزی آمریکایی-صهیونیستی انجام شده است.

دولت آمریکا پس از بی‌نتیجه ماندن دور اول مذاکرات میان ایران و آمریکا که ۲۳ فروردین در اسلام‌آباد برگزار شد، اقدام به محاصره بنادر ایران کرد. پس از برقراری آتش‌بس در لبنان و بازگشایی مشروط تردد در تنگه هرمز تحت نظارت نیروهای مسلح ایران طبق تعهدات آن در آتش‌بس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در ادعاهای اخیر خود درباره مذاکرات با ایران گفت که محاصره دریایی همچنان ادامه خواهد داشت.

در نتیجه بدعهدی طرف آمریکایی، سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) شنبه گذشته از بازگشت کنترل تنگه هرمز به حالت قبل در پی بدعهدی‌های مکرر آمریکا خبر داد.

ایران پس از آغاز جنگ غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی از ۹ اسفند ۱۴۰۴، اعلام کرد که تردد از تنگه هرمز برای کشتی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان آن‌ها ممنوع و برای کشتی‌های تجاری دیگر کشورها مشروط به هماهنگی کامل با مقامات ایران خواهد بود.

بسته شدن تنگه هرمز شوک بی‌سابقه‌ای به بازارهای جهانی انرژی و مالی وارد کرده و موجب افزایش قیمت سوخت در بسیاری ازکشورها، به‌ویژه کشورهای اروپایی شده است.

به این مقاله امتیاز دهید
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا