سیاسی

خبر تازه و غیرمنتظره درباره مذاکرات ایران و آمریکا

سردبیر روزنامه انگلیسی‌زبان «تهران تایمز» از احتمال ادامه‌دار بودن گفت‌وگوهای ایران و آمریکا در رم خبر داد و تأکید کرد که برخلاف مذاکرات کوتاه در مسقط، ممکن است هیأت‌ها چند روز در پایتخت ایتالیا باقی بمانند.

به گزارش خبرویژه به نقل از برتین ها، به‌گفته سردبیر روزنامه تهران تایمز، گفت‌وگوهای جاری میان نمایندگان ایران و ایالات متحده ممکن است در رم فراتر از مدت‌زمان مذاکرات قبلی در مسقط ادامه یابد. وی با اشاره به فضای متفاوت مذاکرات جاری نسبت به دورهای پیشین، عنوان کرد: «این احتمال وجود دارد که برخلاف گفت‌وگوهای فشرده و کوتاه در عمان، این‌بار طرفین چند روز در رم حضور داشته باشند و روند مذاکرات را با جزئیات بیشتری دنبال کنند.»

هنوز جزئیات بیشتری درباره محتوای گفت‌وگوها منتشر نشده و مقامات رسمی دو کشور نیز واکنشی به این گمانه‌زنی نشان نداده‌اند. با این حال، برخی ناظران سیاسی این تمدید احتمالی را نشانه‌ای از ورود مذاکرات به مرحله‌ای حساس و شاید سرنوشت‌ساز تلقی می‌کنند.

photo_2025-04-19_10-28-51

به این مقاله امتیاز دهید
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا