اقتصادی

خبر مهم سخنگوی دولت برای مشمولان کالابرگ؛ افزایش مبلغ کالابرگ از نیمه مهر

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری امروز، از برنامه دولت برای افزایش کالابرگ از نیمه مهرماه خبر داد.

به گزارش خبرویژه،فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری گفت: یک بار دیگر تأکید می‌کنم دولت از گرانی‌ها آگاه است و می‌داند که گرانی وجود دارد و به همین خاطر حتما با گران‌فروشی و احتکار، برخورد‌های لازم توسط نهاد‌های مربوطه انجام خواهد شد.

وی افزود: آقای رئیس‌جمهور بار‌ها هم این موضوع را مورد تأکید قرار دادند، نکته‌ای که در حتمی بودنش تردید نداریم، حتما این کار اتفاق می‌افتد و امیدوار هستیم از نیمه مهرماه بتوانیم این کار را، لااقل برای گروه‌های آسیب‌پذیرمان، حتما انجام دهیم.

مهاجرانی در ادامه بیان داشت: خیلی شفاف با مردم صحبت می‌کنیم. در شرایط دشواری قرار داریم، در شرایطی که به هر حال دشمن جنگ وجودی را علیه ما آغاز کرده و بدیهی است که در این شرایط باید در کنار هم قرار بگیریم و بدانیم که باید به عده‌ای که معیشت‌شان واقعا در خطر است، توجه ویژه‌تری داشته باشیم.

منبع: برترین ها

به این مقاله امتیاز دهید
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا