حوادث

دستگیری قاتل زن باردار در مرز

قاچاقچی انسان که به اتهام قتل زنی باردار و جنینش تحت تعقیب قرار داشت توسط پلیس دستگیر شد.

به گزارش خبرویژه به نقل از همشهری آنلاین، ۱۲ دسامبر سال گذشته، پلیس مرزی آمریکا جسد زنی باردار را که قصد داشت به صورت غیرقانونی از مرز عبور کند، پیدا کرد.

زن ۳۳ ساله و جنینی که در شکم داشت، هر دو جان باخته بودند وقاچاقچی انسان که به اتهام قتل زنی باردار و جنینش تحت تعقیب قرار داشت توسط پلیس دستگیر شد. در تحقیقات معلوم شد که یک قاچاقچی انسان در این ماجرا نقش دارد.

تحقیقات نشان می‌داد که مرد قاچاقچی قرار بوده در ازای دریافت ۲۵۰۰ دلار، زن باردار را به آمریکا منتقل کند. به این ترتیب تحقیقات برای دستگیری این مرد ۳۶ ساله به نام جادر توبار آغاز شد و پلیس توانست این مرد را در مکزیک دستگیر کند.

او در اعترافاتش گفت: بعد از اینکه زن باردار پول را به من داد با او قرار گذاشتم. قرار شد وقتی هوا تاریک شد از مرز عبور کنیم اما چون تاریک بود او به داخل رودخانه افتاد و نتوانستم وی را نجات دهم.

ادعای این مرد در حالی بیان می‌شود که احتمال می‌رود او پس از دریافت پول، قربانی خود را در رودخانه به قتل رسانده است.

به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا