دیدگاه متفاوت عارف از انتخاب وزرا در دولت چهاردهم
معاون اول رئیسجمهور با تأکید بر اهمیت شورای اقتصاد به عنوان یکی از نهادهای کلیدی و با سابقه در کشور، بیان کرد که این شورا باید به جایگاه واقعی خود دست یابد. وی افزود: با توجه به نقش و عملکرد شورای اقتصاد و ضرورت ارتقاء موقعیت آن، باید از تشکیل شوراها و کمیتههای موازی در زمینه تصمیمگیری اقتصادی جلوگیری شود تا راهبردها، وعدهها و برنامههای رئیسجمهور به سرعت به مرحله اجرا درآید.
به گزارش خبرویژه ؛ در پنجمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ که صبح امروز دوشنبه -۲۲ مرداد- به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، رویکردها و سیاستهای کلان تدوین بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور مورد بررسی قرار گرفت و همچنین طرح ضربتی افزایش تولید نفت خام توسط شرکت ملی نفت ایران تصویب شد.
محمدرضا عارف در این جلسه با اشاره به اهمیت سازمان برنامه و بودجه و تاکید بر ارتقاء جایگاه این سازمان در نظام بودجه ریزی و برنامه ریزی کل کشور تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه نقشی مهم و اساسی در ایجاد هماهنگی بین وزارتخانهها و دستگاههای دولتی در جهت دهی و برنامهریزی منابع مالی موردنیاز طرحهای بزرگ زیرساختی و عمرانی در کشور دارد.
عارف همچنین به اهمیت توجه به نظرات بخش خصوصی و غیردولتی از جمله تعاونیها در تصمیم گیریها و برنامه ریزیهای کلان اقتصادی اشاره و تصریح کرد: امروز انتخاب بخش خصوصی در اداره اقتصاد کشور یک اختیار نبوده بلکه تکلیف و الزام است و باید در جلسات تصمیم گیری اقتصادی دولت همانند شورای اقتصاد بخش خصوصی و فعالین و کارآفرینان اقتصادی نقش پررنگ ایفا کنند و از نظرات آنان در تصمیم گیری اقتصادی و بودجهریزی استفاده شود.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه تعهد به آرمانهای انقلاب و نظام، خدمت به مردم، بکارگیری افراد دردمند و متعهد از مهمترین معیارهای بکارگیری و انتخاب افراد در جایگاههای مدیریتی در دولت چهاردهم است، افزود: راهبرد انتخاب مدیران و وزرا در این دولت توجه به تفکر سیاسی نیست و باید مدیران دولت چهاردهم به دنبال تحقق آرمانها و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مطالبات مردم و و وعدههای داده شده توسط رئیسجمهور و در رأس همه آنها حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم باشند. وی بر به کارگیری نیروهای متخصص، متعهد و جوان در مسیر رسیدن به این اهداف تاکید کرد.