رویارویی سوپرانقلابیها با حاکمیت برای حذف ظریف؟
دو عضو فراکسیون مستقلین و انقلاب اسلامی رفتار تندروها در مواجهه با لایحه اصلاح قانون بهکارگیری افراد در مشاغل حساس را خصوصاً بعد از تأیید نقلقول رهبری برای اصلاح این قانون را مورد ارزیابی قرار دادند.
لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس و گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره بررسی انتصاب ظریف در دولت، دو مقوله مطرح در مجلس هستند که از نظر مخالفان دولت هر دو یک ماهیت دارند، اما در برخورد با آنها تناقض دارند، چنانچه میگویند برای اولی ضرورتی وجود ندارد که به سرعت بررسی شود، اما در مورد دومی میگویند زودتر باید صورت بگیرد.
از نظر مجید نصیرپور سردهائی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی این تناقض در رفتارهای تندروها ناشی از افراطی گری آنها است. او البته هشدار میدهد که این رفتارها نشانی از نفوذ است که باید مراقب بود.
موسی غضنفرآبادی، رئیس موقت فراکسیون انقلاب اسلامی، اما نگاه متفاوتی نسبت به تندروها دارد، چنانچه میگوید این طیف توانایی فضاسازی در مجلس را ندارند و مجلس تابع نظر رهبری است.
نصیرپور: تندروها علیه حاکمیت رفتار میکنند/بعضی رفتارها آدم را نگران نفوذ میکند
مجید نصیرپور سردهائی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس، ضمن ارزیابی رفتار تندروها برابر تایید نقل قول دولت از رهبری درباره اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: بنده به دوستان مخالف دولت در مجلس همیشه میگویم که خدا اصلاحات و ظریف را برای شما نگه دارد که حرفی برای گفتن داشته باشید. متاسفانه دوستان برای رسیدن به مطالب و برنامههای سیاسی خود از هیچی فروگذاری نمیکنند و حتی از تناقض با این میزان از شفافیت هم نمیگذرند.
وی افزود: روز یکشنبه اصرار میکنند که موضوع تعیین تکلیف انتصاب افراد در مشاغل حساس ضرورت ندارد بعد خودشان اصرار میکنند گزارشی که براساس اصرار آنها در کمیسیون امنیت ملی تهیه شده، در صحن قرائت شود. این دو موضوع یک ماهیت دارند، اما وقتی دوستان دچار افراط در سیاست ورزی میشوند به این تناقضات توجه نمیکنند و به عقلانیت و شعور مردم توهین میکنند.
نصیرپور همچنین تصریح کرد: وقتی روز یکشنبه میگویند موضوع ضرورت ندارد، اما روز سه شنبه اصرار میکنند که همان موضوع مطرح شود، تناقض است. به نظرم دوستانی که مخالف دولت هستند صریح بگویند که مخالف دولت هستند و هنوز انتخابات را تمام نکردند و از الان برای دوره بعدی انتخابات سرمایه گذاری میکنند، این نکته را شفاف بگویند.
وی ادامه داد: تندروها در ظاهر میگویند با دولت مشکلی نداریم و پزشکیان خیلی خوب است، اما در عمل برخلاف صحبتهای خودشان عمل میکنند؛ بنابراین ابتدا خودشان باید شفاف کنند که دلیل این حجم از مخالفت با دولت چیست. نکته بعدی اینکه دولت لایحهای برای اصلاح قانون مشاغل حساس داده و نظر رهبری هم اصلاح و تعدیل این شرایط است.
نصیرپور اظهار کرد: لذا دولت لایحه خود را داده و کمیسیون اجتماعی هم مامور رسیدگی به آن است. امیدواریم که به دور از همه این فضاسازیها کمیسیون اجتماعی موفق شود که مسئله را روشن کند و همه جهات آن را تبیین کند و مشکلاتی که با ان مواجه هستیم را حل کند. بهرحال امروز که کشور از دانشمندان متعدد غیرایرانی در موضوعات بسیار استراتژیک استفاده میکند که حتما جزو مشاغل حساس محسوب میشود، در این شرایط اگر قرار باشد این اندازه چنین امری را توسعه بدهیم که هیچکس نتواند در این مشاغل کار کند، در این شرایط چگونه نیاز کشور را حل کنیم.
وی افزود: علاوه بر این مستشارانی داریم که ماموریتها و مسئولیتهای طولانی مدت در جاهای مختلف داشتند، ازدواج کردند، بچه دارند، در این شرایط چه اقدامی انجام بدهیم؟ این مسئله که مربوط به امنیت ملی کشور است. در هر صورت دوستان در فضای مجازی به این موارد توجه نمیکنند و علاقمندیهای سیاسی خودشان را مطرح میکنند و من متاسف هستم که بگویم مستقیما این افراد با برخی از حرفها و رفتارهای خود آب به آسیاب دشمن میریزند و حتما جایی باید به این موضوع رسیدگی شود و به نظرم شورای عالی امنیت ملی باید موضوعات منافع ملی و امنیت ملی را احصاء و ابلاغ کند، چراکه نمیشود من نماینده مجلس باشم و در داخل حاکمیت حضور داشته باشم، اما برعلیه حاکمیت رفتار کنم.
نصیرپور همچنین خاطرنشان کرد: اگر دوستان علاقمند هستند که برعلیه حاکمیت حرفی بزنند و فعالیت کنند، از پوزیشنهای حاکمیتی خارج شوند و تبدیل به منتقد اجتماعی شوند، آن وقت هر چه میخواهند بگویند، نمیشود کسی نماینده مجلس باشد، اما رفتاری برخلاف منافع ملی داشته باشد، اینها باهم در تضاد هستند و به نظرم یکی از وظایف شورای عالی امنیت ملی تبیین همین فضا است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره اینکه با توجه به تایید نقل قول رهبری درباره اصلاح قانون مشاغل حساس این امکان وجود دارد که توصیه رهبری در این مورد توسط تندروها پشت گوش انداخته شود و مجدداً فضاسازی کنند، یادآور شد: بهرحال من متاسف هستم که بگویم رفتار بعضی از دوستان آدم را نگران نفوذ میکند.
غضنفرآبادی: مجلس از نظر رهبری تبعیت میکند، تندروها نمیتوانند بر مجلس تاثیر بگذارند
موسی غضنفرآبادی، رئیس موقت فراکسیون انقلاب اسلامی نیز درباره احتمال فضاسازی تندروها در جریان بررسی لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: تندروها تا این اندازه نمیتوانند بر فضای مجلس تاثیر بگذارند.
وی افزود: برای هر لایحهای امکان دارد فضاسازی صورت بگیرد، اما اگر نظر رهبری اعلام شود، مجلس حتماً تبعیت میکند.