حوادث

قتل دختر ۱۷ ساله با ضربات چاقو توسط پدر سنگدل

سرهنگ یونس ارجمند گفت: این پدر و دختر جوان بر سر موضوعی با هم اختلاف پیدا کرده بودند و پدر بر اثر شدت عصبانیت یک ضربه چاقو بر سینه دختر خود فرو کرده بود که بر اثر شدت جراحت دختر ۱۷ ساله جان خود را از دست داد.

به گزارش خبرویژه، فرمانده انتظامی شهرستان پیرانشهر از قتل دختر ۱۷ ساله به دست پدرش به دلیل مشکلات خانوادگی خبر داد.

سرهنگ یونس ارجمند در این زمینه افزود: اختلاف بین پدر و دختر در یکی از روستا‌های این شهرستان منجر به قتل دختر جوان شد.
وی اظهار کرد: این پدر و دختر جوان بر سر موضوعی با هم اختلاف پیدا کرده بودند و پدر بر اثر شدت عصبانیت یک ضربه چاقو بر سینه دختر خود فرو کرده بود که بر اثر شدت جراحت دختر ۱۷ ساله جان خود را از دست داد.

سرهنگ ارجمند اضافه کرد: مأموران انتظامی این شهرستان با مراجعه به محل زندگی این مرد ۴۲ ساله را به اتهام قتل دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل دادند.

3.5/5 - (8 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا