مأموریت علمالهدی به بسیجیان درباره جریان نفوذی
سید احمد علمالهدی گفت: «امام (ره) در مورد بسیج طلبه و دانشجو بر این مطلب تأکید داشتند که باید ساختار بسیج را در چهارچوب فکر و اندیشه توسعه دهند و بنیانگذار کبیر انقلاب این مسئولیت را بر دوش شما افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی گذاشتند تا مسیر فکری بسیج را رهبری کنید و راهنمایی به تمام معنا برای عرصه فکری بسیج باشید.»
به گزارش خبرویژه، سید احمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، در گردهمایی طلاب، اساتید و دانشجویان بسیجی این استان در مجتمع فرهنگی آیههای مشهد گفت: «بدریون» یا همان ۳۱۳ نفری که با نبی مکرم اسلام (ص) به جنگ بدر شتافتند، در واقع بنیانگذاران ریشه بسیج مردمی هستند و این یک واقعیت است که امام راحل از این الگو برای تأسیس بسیج الهام گرفتند.
وی ادامه داد: در دوران حاکمیت حضرت علی (ع) دستهای در لشکر حضرت شکل گرفته بودند بهنام «شرطه الخمیس» که در دوران جنگ، مسوولیت حفظ آرایش و نظام سپاه را برعهده داشتند و در دوران صلح، بهعنوان نیروهای امنیتی از آرامش کوفه حفاظت میکردند. اینها در تاریخ اسلام بهعنوان دومین الگوی بسیج مردمی محسوب میشوند و پس از آنها هم یاران امام حسین (ع) در صحرای کربلا هستند که بهعنوان سومین الگو مطرح هستند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان این که دشمن ایران اسلامی ناامید از تقابل علنی، امیدوار به راهاندازی فتنه در درون جامعه است افزود: اگر امروز میگوییم بسیج مدرسه عشق است بهخاطر آن است که این جریان چنین الگوهایی در طول تاریخ دارد. جریان بدریون برای پیامبر اکرم (ص)، شرطهالخمیس برای امیرالمؤمنین (ع) و شهدای کربلا برای اباعبدالله (ع) الگوهای عملی بسیجیان انقلاب اسلامی هستند بنابراین شما باید مسوولیت خود را در دانشگاه و حوزه جدی بگیرید و اجازه ندهید جریانهای نفوذی در مجموعههای فکری ریشه کنند، جلو بروند و افکار جوانان را هدف قرار دهند. اگر جوانان ما متمرکز بر اهداف و آرمانهای خود بودند، آنگاه جایگاهی همتراز با پیشینیان خود خواهند داشت.
وی ادامه داد: امام (ره) در مورد بسیج طلبه و دانشجو بر این مطلب تأکید داشتند که باید ساختار بسیج را در چهارچوب فکر و اندیشه توسعه دهند و بنیانگذار کبیر انقلاب این مسوولیت را بر دوش شما افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی گذاشتند تا مسیر فکری بسیج را رهبری کنید و راهنمایی به تمام معنا برای عرصه فکری بسیج باشید.