سیاسی

مخالف سرسخت پزشکیان خداحافظی کرد

​فعال رسانه‌ای سیاسی اصولگرا به‌دلیل «مشغله‌های شخصی از جمله تألیف سه کتاب در حوزه‌های مختلف و نیاز به تأمل، تفکر و مطالعه عمیق‌تر در حوزه مسائل و تهدیدات فرهنگی و اجتماعی» از کناره‌گیری‌ خود از فعالیت‌های رسانه‌ای خبر داد.

به گزارش خبرویژه به نقل از فرارو، مهری طالبی دارستانی، فعال رسانه‌ای سیاسی اصولگرا، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس خبر از کناره‌گیری‌اش از فعالیت‌های رسانه‌ای داد.

2536254_158

او در این زمینه نوشت: سلام. با توجه به مشغله‌های شخصی از جمله تألیف سه کتاب در حوزه‌های مختلف و نیاز به تأمل، تفکر و مطالعه عمیق‌تر در حوزه مسائل و تهدیدات فرهنگی و اجتماعی مدتی را فعال نخواهم بود. همه ما باید مجدداً راهبردها و استراتژی‌های رهبر انقلاب در مسائل فرهنگی را بازخوانی کنیم. بعد از مدتی قوی‌تر از گذشته بازخواهم گشت.

5/5 - (1 امتیاز)
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا