واکنش آیتالله مکارم به ترانه ساسی مانکن: اینکه همه با هم برقصند، مشخص میشود خطر تا کجا نفوذ کرده
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:
آیتالله ناصر مکارم شیرازی جمعه شب در مراسم افتتاح ساختمان جدید دارالقرآن علامه طباطبایی، با تاکید بر اینکه اگر انسان خلوص نیت داشته باشد خدا او را بعد از وفاتش هم تنها نمیگذارد اظهار کرد: مرحوم علامه طباطبایی با اینکه فرزندی از خود به یادگار نگذاشت افرادی هستند که همواره با کارهای خود یاد ایشان را زنده نگه میدارند.
با اشاره به دعاهایی که در قرآن عنوان شده است تصریح کرد: قرآن کتابی جامع است که حتی طرز دعاکردن را هم به ما یاد داده اما عموما مردم یک یا چند دعای اندک را مورد توجه دارند.
این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه کسانی که تارک دنیا هستند هماهنگ با آموزههای اسلامی نیستند خاطرنشان کرد: دعاهایی در قرآن برای موقعیتهای مختلف برای توسل به خدا به انسان توصیه شده است.
وی با تاکید بر اینکه هرچه انسان در مورد قرآن فکر میکنید جامعیت آن بیشتر آشکار میشود، در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شرایط در جامعه از نظر سیاسی، اقتصادی و اخلاقی بسیار پیچیده است اظهار کرد: مسائل اخلاقی در جامعه بسیار در خطر است.
آیتالله مکارم شیرازی با اشاره به اتفاقات اخیر در برخی مدارس تهران تصریح کرد: اینکه سرودی سخیف و رکیک در مدارس توسط بچهها و نونهالان خوانده شود و آهنگی پخش و همه با هم برقصند مشخص میشود خطر تا کجا نفوذ کرده است.
وی گفت: اگر در مقابل این مسائل سکوت کنیم فردا شرایط بدتر خواهد شد؛ فضای مجازی به بلای مجازی تبدیل شده است.
این مرجع تقلید با بیان اینکه در فضای مجازی سه چیز آمارش در حال افزایش است که شامل کلاهبرداری، مسائل فرهنگی و اخلاقی و سیاسی است خاطرنشان کرد: در این مسائل طبق آمار مسؤولان وضعیت چندین برابر افزایش داشته است؛ دروغهای زیادی در مورد مسائل سیاسی در فضای مجازی مطرح میشود که کسانی که آنها را می گویند نه شرف دارند، نه انسانیت دارند نه اعتقاد دارند و باید در برابر این مسائل گام برداشته شود.
وی با اشاره به برخی مسائل مطرح شده در خصوص بخت آزماییها در صدا و سیما گفت: بعد از بررسیها مشخص شد که یک میلیارد درآمد به دست میآید و 50 میلیون را جایزه میدهند که دستور داده شد جلوی آن گرفته شود.
آیتالله مکارم شیرازی با تاکید بر اینکه نگاه مردم به حوزههای علمیه و طلاب و فضلا است افزود: باید هرچه در توانمان هست را به کار بگیریم تا بتوانیم به نیازهای جامعه پاسخ دهیم.
منبع: مثلث آنلاین