جدیدترین و آخرین اخبار داغ اجتماعی

وضعیت «ناسالم برای همه گروه‌ها /وضعیت «ناسالم برای همه گروه‌ها

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: ۲۳ ایستگاه در تهران در وضعیت «ناسالم برای همه گروه‌ها» قرار دارند.

شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت:۲۳ ایستگاه در تهران در وضعیت «ناسالم برای همه گروه‌ها» قرار دارند و این مناطق با شاخص بالای ١۵٠ در وضعیت اضطرار هستند و در منطقه ۲ و ۶ شدیدترین وضعیت آلودگی هوا را داریم، آلودگی هوا معضل جدی پایتخت تبدیل شده است. کارگروه شرایط اضطرار استان تهران سلامت مردم را جدی بگیرد.

او افزود: گروه‌های حساس، سالمندان، بیماران تنفسی و قلبی، زنان باردار و کودکان تا حد امکان در سطح شهر تردد نکنند همچنین ورزشکاران از ورزش در فضای باز پرهیز کنند و افرادی که باید در محل کار حاضر می‌شوند کمتر در فضای باز حضور داشته باشند، مردم آب بیشتر بنوشند و از میوه‌های تازه نظیر پرتقال و انار استفاده کنند.

شاهسونی یادآوری کرد: در شرایط ناسالم برای همه گروه ها افزایش بیماری های قلبی یا ریوی و مرگ زودرس در بیماران قلبی و سالمندان و افزایش علا ئم تنفسی در کل جمعیت ایجاد می شود.

به این مقاله امتیاز دهید
ادامه مطلب
کرمانشاه در شرایط خطرناک (بحران) می باشد

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا