سیاسی

اظهارات جدید وزیر خارجه رژیم اسرائیل درباره فلسطین

«ایران و حماس بر موضوع فلسطین تسلط یافته‌اند. تشکیل دولت و کشور فلسطین به معنای ایجاد پایگاه ایران در غزه و کرانه باختری است، مشابه آنچه در لبنان، یمن، سوریه و عراق مشاهده می‌شود. این شرایط تهدیدی برای مناطق مسکونی، مسیرهای هوایی، راه‌های حمل و نقل و مراکز اقتصادی در اسرائیل به شمار می‌آید. ما اجازه نخواهیم داد که این وضعیت به وقوع بپیوندد.»

«ایسرائیل کاتز» وزیر خارجه رژیم اسرائیل نوشت: کشور فلسطین یعنی وجود پایگاه ایران در غزه و کرانه باختری. این وضعیت، مراکز مسکونی و مسیرهای هواپیمایی و راه‌های حمل و نقل و مراکز اقتصادی در اسرائیل را تهدید می‌کند.

وزیر خارجه اسرائیل گفت نمی‌توانیم اجازه دهیم دولت و کشور فلسطین ایجاد شود.

«ایسرائیل کاتز» در توییتر افزود: کشور فلسطین یعنی وجود پایگاه ایران در غزه و کرانه باختری. این وضعیت، مراکز مسکونی و مسیرهای هواپیمایی و راه‌های حمل و نقل و مراکز اقتصادی در اسرائیل را تهدید می‌کند.

او ادامه داد: ایران و حماس بر مسئله فلسطین سیطره پیدا کردند.

ایسرائیل کاتز افزود: ایجاد دولت و کشور فلسطین، یعنی وجود پایگاه ایران در غزه و کرانه باختری. مثل آنچه که در لبنان ویمن و سوریه و عراق می‌گذرد. این وضعیت، تهدیدی علیه مراکز مسکونی، مسیرهای هواپیمایی، راه‌های حمل و نقل و مراکز اقتصادی در اسرائیل است. اجازه نمی‌دهیم این وضعیت رخ دهد.

مقامات دولت کنونی اسرائیل به صراحت مخالفت با ایجاد دولت و کشور فلسطین را اعلام کرده اند.

این نظر به معنی مخالفت صریح با راه حل دو کشوری است که از سوی همه کشورهای جهان به استثنای ایران به عنوان راه حل مسئله فلسطین مطرح می‌شود. براساس این راه حل، دو کشور اسرائیل و فلسطین باید شکل بگیرند. ایران خواهان ایجاد تنها یک کشور فلسطینی است.

هم اکنون اسرائیل، سازمان ملل متحد، امریکا و اکثریت کشورهای اروپایی، کشور مستقل فلسطین را به رسمیت نمی‌شناسند.

به این مقاله امتیاز دهید
16
17
دکمه بازگشت به بالا