سیاسی

خاطره تکان‌دهنده حسن روحانی از شب انفجار حزب جمهوری اسلامی

حسن روحانی،رئیس جمهور پیشین ایران، خاطره رهبر شهید انقلاب از ترورشان در ۶ تیر ۱۳۶۰ را روایت کرده است.

به گزارش خبر ویژه، به نقل از سایت حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم، در گفت‌وگویی تفصیلی، خاطرات خود را از رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای بیان کرده است.

او خاطره رهبر شهید انقلاب از ترورشان در ۶ تیر ۱۳۶۰ را نقل و نحوه اطلاع از ماجرای انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی را روایت کرده است.

متن این بخش از خاطرات روحانی را در ادامه می‌خوانید:

یک روز قبل از فاجعه حزب جمهوری، مسأله ترور آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد ابوذر پیش آمد که برای ما تکان‌دهنده و دلهره‌آور بود. ایشان در همان ایام ریاست‌جمهوری که خدمت ایشان می‌رسیدم حادثه را برای من تعریف کرد و فرمود در حین سخنرانی صدای انفجار شنیدم و نقش بر زمین شدم. دیدم خیلی شلوغ شده و عده‌ای در حال فرار هستند که من نگران شدم زیر دست‌و‌پا بروم. بعد یک عده‌ای آمدند مرا بلند کردند و بردند داخل ماشین. ایشان گفت وقتی من را داخل ماشین گذاشتند یک لحظه فکر کردم که پایان زندگی‌ام است و آن لحظه فکر کردم که من چه دارم که می‌روم به آن دنیا، چه دارم در محضر خداوند؟ به زیبایی حالات خودشان را در آن لحظه برای من توصیف می‌کردند.

به این مقاله امتیاز دهید
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا