سیاسی

واکنش شخصیت‌های سیاسی ایران به شهادت سیدحسن نصرالله

شخصیت‌ها، مسئولین و مقامات ایرانی به خبر شهادت سیدحسن نصرالله واکنش نشان دادند.

به گزارش خبرویژه؛ درپی به شهادت رسیدن سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان مسئولان و شخصیت‌های داخلی ایران با صدور پیام‌هایی این جنایت رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

 پیام تسلیت علی‌اکبر صالحی رئیس فرهنگستان علوم در پی شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان

شهید والا مقام سید حسن نصر الله این فرزند رشید و شریف اهل بیت نبوت (ص) در تأسی به نیاکان خود حضرت حمزه سید الشهداء و ادامه دهنده راه قافله سالار شهیدان حضرت أبا عبد الله الحسین (ع) پرچم عزت و نصرت اسلام را برای چند دهد با افتخار و سربلندی به اهتزاز در آورد و آبرویی بزرگ برای امت اسلامی در راه مبارزه با ظالم‌ترین ظالمان جهان یعنی صهیونیسم خبیث کسب کرد.

شهادت مظلومانه این اسوه ایمان، اخلاق، اخلاص، صداقت وجهاد فی سبیل الله حلقه وصلی بین دل‌های تمامی مؤمنان و آزادی خواهان جهان خواهد شد. یقینا مبارزه در راه حق شهید سید حسن نصرالله -همانگونه که بعد از شهادت حضرت حمزه (س) نهایتا منجر به فتح مکه شد-منجر به نصر عظیم مجاهدین در غزه و لبنان و یمن و عراق وسوریه خواهد شد.

دشمنان اسلام و امت اسلامی بدانند که «إن الاسلام یعلوا و لا یعلی علیه». اکنون که سید حسن عزیز و بزرگوارمان میهمان بزم الهی است و مارا در فراق خودش دلسوخته و محزون و اندوهناک کرده است با او عهد و پیمان می‌بندیم که در ادامه راه او و با پیروی از هدایت‌ها و ارشادات مقام معظم رهبری، سعی وافر در تحقق اهداف و آرمان‌های الهی او بجا آوریم

پیام تسلیت رئیس فدراسیون کشتی

علیرضا دبیر رئیس فدارسیون کشتی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام شهادت سیدحسن نصرالله را تسلیت گفت.

 

 سید محمدخاتمی در پی شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در پیامی  نوشت: 

بسم الله الرحمن الرحیم

شهید سرفراز و با فضیلت حضرت سید حسن نصرالله که زندگی مومنانه و موثر خود را با مقاومت در برابر تجاوز و آدمکشی و اشغال و مبارزه با تبعیض و نسل کشی و ستم معنی کرد، اینک بدیدار معبود شتافته است ولی دل همه آزادیخواهان و حق طلبان بخصوص ملت شریف و با فرهنگ لبنان مظلوم را سخت به درد آورده است.

ملت بزرگوار لبنان همچون فلسطینیان عزیز سالهاست در معرض تجاوز و بیداد رژیم تروریست صهیونیستی بوده است ولی اینبار جنایتش با آنچه در گذشته بوده است قابل مقایسه نیست و حاصل آن نیز هزاران شهید و زخمی و آواره از زن و مرد و کودک و جوان و پیر بخصوص مدافعان آزاده و قهرمان راه عزت و در رأس آنها شهید بزرگوار سید حسن نصرالله است.

دریغا که در این ایّام دست آدم کشان خون آشام نه تنها باز است که جنایات آنان صریحاً یا تلویحاً مورد تایید قدرتهائی است که با کمکهای مالی و تسلیحاتی و سیاسی خود شریک جرم جنایتکاراند.

در عین حال تردید نکنیم که هرچه بر تعداد شهیدان راه آزادی و مدافعانی از کرامت و عزت انسان افزوده می شود، کارنامه سیاه آدمکشان و تروریست های وحشی در برابر وجدان های بیدار و مردم آزاده جهان پر برگ‌تر می گردد.

درود به روان پاک این شهید عزیز و همه شهیدان لبنان مظلوم و طلب شفای عاجل برای آسیب دیدگان حوادث اخیر دارم. امید است که این خونهای پاک که بهرحال سبب بیداری و هوشیاری بیشتر مظلومان می شود هرچه زودتر دامن آلوده بانیان و مسببان و مباشران این جنایات را بگیرد و موجبات شکست و رسوائی رژیم جنگ‌طلب اسرائیل و توقف جنگ و جنایت را فراهم کند. امیدوارم که همه‌ی مردم منطقه و جهان به ویژه ملت مظلوم و سرفراز فلسطین و محرومان و مقاومان گرانقدر در لبنان عزیز بتوانند طعم آزاد زیستن و سربلند زندگی کردن و استقلال و پیشرفت را بچشند. و خداوند بر این مهم توانا است.

و هو القاهر فوق عباده و الله غالب علی امره

سید محمد خاتمی

 

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم در پیامی شهادت سیدحسن نصرالله را تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

به نام خدا

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

جهان، منطقه و ایران با گسترش امواج ترور وکشتار و نفوذ رژیم اشغالگر قدس و ادامه سکوت و بی عملی مجامع بین المللی و قدرت های غربی در موقعیتی مخاطره آمیز قرار گرفته است. اکنون اسرائیل در تکمیل جنایت‌ها و حملات خود به مردم بی‌دفاع غزه، لبنان مظلوم را عرصه ماجراجویی‌های خطرناک خود کرده است.

حملات تروریستی روز و شب گذشته رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه بیروت و جنایت بزرگ به شهادت رساندن مجاهد بزرگ، مدبر و شجاع، دبیرکل محبوب و مردمی حزب الله لبنان، جناب سیدحسن نصرالله و جمعی از فرماندهان تلاشی دیگر برای گسترش درگیری در منطقه و دستیابی به اهداف جنگ‌طلبانه دولت نتانیاهوست.

این شهادت سرفرازانه را به خاندان آن شهید بزرگ و حزب الله قهرمان، مردم مظلوم لبنان و فلسطین و گروه های مقاومت و آزادی خواهان منطقه و جهان و رهبر معظم انقلاب تسلیت می گویم.

این رخداد نشان داد که این رژیم هیچ پروایی از نقض مقررات بین المللی برای تحقق خواسته های نامشروع خود از جمله کشتار غیرنظامیان ندارد. به این لحاظ در صورت شعله‌ور شدن آتش جنگ منطقه‌ای، غرب و ایالات متحده مسئولیت مستقیمی در این باره خواهند داشت.

جمهوری اسلامی ایران نشان داده است در شرایط پیچیده و دشوار، بنا به تدبیر و محوریت منافع ملی و مصالح اسلامی در دام جنگ افروزی پ‌های رژیم صهیونیستی و فضاسازی‌های متناظر آن نخواهد افتاد و در عین حال حمایت موثر از مظلومان و مجاهدان را ادامه داده و با پیشبرد سیاست‌های مؤثر و بازدارنده جنگ‌طلبان را پشیمان خواهد کرد. ضرورت امروز پرهیز از اختلاف و عیب‌جویی در داخل و تقویت انسجام ملی حول رهبری معظم انقلاب اسلامی است.

فعال‌سازی کانال‌های دیپلماتیک دو و چندجانبه، جلب توجه سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، ترغیب ملت‌ها و دولت‌های مسلمان و مستقل به حمایت از مقاومت و مقابله و محکوم‌سازی جنایات رژیم صهیونیستی و تقویت بازدارندگی ملی در ابعاد سیاسی اقتصادی و نظامی اولویت کنونی است.

تاریخ به زودی نشان خواهد داد که آنچه امروز بر منطقه می‌گذرد یعنی ترور و شهادت رهبران و فرماندهان محور مقاومت وکشتار مردم مظلوم لبنان وفلسطین نه پایان مقاومت که محرکه جدیدی برای تداوم این تفکر و روش خواهد بود.

جواد لاریجانی: ترور شهید نصرالله ناشی از نفوذ بود

جواد لاریجانی: هم ماجرای پیجرها و هم بمباران اخیر ناشی از نفوذ بود، این گسل به زودی علاج خواهد شد و بعد از ترمیم آن حزب‌الله قوی‌تر ظاهر خواهد شد.

پیام تسلیت حسن روحانی در پی شهادت سیدحسن نصرالله/ در خاک مقاومت هزاران نصرالله می‌روید

حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم در پیامی با تسلیت شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان و جمعی از فرماندهان مقاومت اسلامی در پی حمله وحشیانه اسرائیل به بیروت، تأکید کرد: قطعاً رژیم اسرائیل دست به یک خطای بزرگ زد و مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز، انتقام خون پاک این شهید بزرگوار را خواهند گرفت.

متن کامل پیام  روحانی به این شرح است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبّهِمْ یُرْزَقُونَ
شهادت سید مجاهدین، دبیرکل شجاع حزب‌الله لبنان، برادر عزیزم حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن نصرالله، رضوان‌الله علیه و جمعی از فرماندهان سرافراز مقاومت اسلامی و مردم بی‌گناه در حمله وحشیانه رژیم اسرائیل به بیروت، قلب همه مسلمانان، ملت ایران و آزادگان جهان را جریحه‌دار کرد.

حیات بابرکت سیدحسن نصرالله به مجاهدت و مقاومت برای آزادی و استقلال ملت‌های شریف لبنان و قدس گذشت و همان‌طور که تدبیر و پایداری او به اخراج اسرائیل غاصب از جنوب لبنان انجامید، خون پاک و نام زنده و راه پوینده او زمینه‌ساز اخراج اشغالگران از قدس شریف خواهد شد. ان‌شاءالله

حزب‌الله لبنان نماد مقاومت و مأمن مردم لبنان با هر دین و آئین و نصرالله قهرمان، مترادف با شکست اسرائیل و سرافکندگی تجاوزگران است؛ قطعاً رژیم اسرائیل دست به یک خطای بزرگ زد و مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز، انتقام خون پاک این شهید بزرگوار را خواهند گرفت.

گرچه رژیم اسرائیل از این جنایت احساس پیروزی موقت می‌کند اما در خاک مقاومت هزاران نصرالله می‌روید و می‌بالد و نام شهدای خود را زنده و جاوید نگاه خواهد داشت. قدرت مقاومت در اتکا به خواست و توان مردمی، دفاع از آرمان آزادی و استقلال، خودباوری جوانان در ساخت ادوات دفاعی، برخورداری از سلاح شرف و ایمان و پایبندی به اصول اخلاقی و انسانی است که این قدرت بر اشغال، سلطه، تجاوز و تعدی صهیونیست‌ها پیروز خواهد شد.

از خداوند منان برای سیدالشهدای مقاومت، سیدحسن نصرالله، علو درجات و محشور شدن با اولیای الهی، برای خانواده‌های شهدای سرافراز صبر و تسلا، برای حزب‌الله لبنان و مجاهدان بزرگ اسلام فتح مبین و برای مردم مقاوم قدس، رؤیت صبح صادق و رهایی از اشغال و جنگ‌طلبی صهیونیستی و زندگی در پرتو استقلال و آزادی حقیقی آرزومندم.
حسن روحانی

به این مقاله امتیاز دهید
16
17
دکمه بازگشت به بالا