گلگهر صفر – 2 تراکتور/ قرمز پوشان تبریز لایق صدرنشینی
تراکتور با نمایشی دلپذیر در سیرجان با دو گل میزبان را شکست داد تا به تنهایی در صدر جدول لیگ قرار بگیرد.
به گزارش خبرویژه، دیدار تیمهای گلگهر و تراکتور باتوجه به شکست سرخپوشان تبریزی در جام حذفی از اهمیت مضاعفی برخوردار بود و البته میتوانست جایگاه تیم فوتبال تراکتور در صدر جدول را هم تثبیت ببخشد. این بازی با حملات تیم گل گهر همراه شد اما کلیدیترین صحنه، برخورد منجر به اخراج ایگور پوستونسکی بود.
با این اخراج گل گهر نیمه دوم را تهاجمیتر آغاز کرد تا از یک یار کمتر تیم اسکوچیچ استفاده ببرد اما روی یک حمله سریع و با سانتر دقیق حسینزاده، مهاجم فرصت طلب تراکتور توانست گل را به ثمر برساند. این تومیسلاو اشتراکالی بود که گل را به ثمر رساند و راه را برای گل دوم هم باز کرد، جایی که مهدی هاشمنژاد با یک شوت استثنایی دروازه را گشود.
دقایقی بعد از گل دوم تیم گل گهر توانست یک گل را جبران کند اما با تصمیم داور ویدیویی این گل مردود شد تا در نهایت تراکتور با ثبت کلینشیت از زمین بیرون برود و سه امتیاز را از سیرجان خارج کند. با این نتیجه تیم سرخپوش تبریزی با تثبیت جایگاهش در صدر جدول قرار گرفت.
شرح گل:
گلگهر 0 – تراکتور 1 (تومیسلاو اشتراکالی – دقیقه 68): ارسال امیرحسین حسینزاده از سمت چپ با ضربه سر اشتراکالی همراه شد و توپ در گوشه دروازه اخباری جای گرفت و تراکتور پیش افتاد.
گلگهر 0 – تراکتور 2 (مهدی هاشم نژاد – دقیقه 76): روی یک پاس عمقی و در میان غفلت عثمان اندونگ، مهدی هاشم نژاد با شوت فوقالعاده دروازه محمدرضا اخباری را برای دومین بار فرو ریخت.
لحظات حساس:
دقیقه ۵: پاس مهدی تیکدری از سمت راست به امیر جعفری رسید و او به سمت دروازه شوت زد که ضربه او آرام بود و گل نشد.
دقیقه ۸: شوت مهدی تیکدری در اختیار علیرضا بیرانوند قرار گرفت.
دقیقه ۱۲: علیرضا علیزاده پشت ضربه ایستگاهی ایستاد اما شوت او با اختلاف زیاد به بیرون رفت.
دقیقه ۲۵: شوت تومیسلاو اشتراکالی از پشت محوطه جریمه با واکنش بسیار خوب اخباری به کرنر رفت.
دقیقه 48: ارسال امیر جعفری روی سر مهدی تیکدری نشست اما ضربه سر او از مقابل دروازه به شکلی عجیب تبدیل به گل نشد و از کنار دروازه گذشت.
دقیقه 56: سانتر روی دروازه تراکتور این بار با ضربه سر زارع همراه شد که توپ از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 80: پاس رزاق پور بعد از برخورد به سامبو بولی با شوت نوید عاشوری تبدیل به گل شد اما در بازبینی مشخص شد که مهدی تیکدری با هاشمنژاد برخورد داشته است.