سیاسی

جنایت آمریکا در لامرد بی‌پاسخ نمی‌ماند؛ در مجامع جهانی پیگیری می‌کنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه با سفر به لامرد و بازدید از مناطق بمباران‌شده اعلام کرد که این جنایت در قالب یک پرونده قضایی سنگین ابتدا در داخل کشور و سپس در مجامع جهانی پیگیری خواهد شد.

به گزارش خبرویژه،اسماعیل بقایی شنبه در جریان سفر به لامرد و بازدید از مناطق بمباران‌شده در گفت‌وگوی با ایرنا اظهار کرد: ما در اینجا با یک خطای محاسباتی یا اشتباه نظامی روبرو نیستیم.

وی تاکید کرد: وزارت امور خارجه این مستندات میدانی را به عنوان سند قطعی جنایت در اختیار تمامی نهادهای حقوقی بین‌المللی قرار خواهد داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه یادآور شد: البته پیش از وزارت امور خارجه لازم است که این موضوع در دستگاه قضایی ما نیز پیگیری شود تا ما بتوانیم با پشتوانه محکم‌تری نسبت به احقاق حقوق جان‌باختگان و قربانیان این جنایت جنگی در مجامع بین‌المللی بپردازیم.

بقایی تصریح کرد: تمامی شواهد موجود در محل، از نحوه اصابت موشک‌ها گرفته تا دقت در هدف قرار دادن دقیق مراکز تجمع غیرنظامیان، همگی گویای یک جنایت با سلاح کشتار جمعی است.

وی گفت: ما فراتر از محکومیت به دنبال این هستیم که این پیام تروریستی و این جنایت آشکار آمریکایی در قالب یک پرونده‌ قضایی سنگین ابتدا در داخل کشور و بعد از آن در مجامع جهانی پیگیری شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: ما در حال آماده‌سازی مستندات هستیم و به عنوان سند قطعی در اختیار نهادهای حقوقی قرار خواهیم داد.

بقایی این جنایت با سلاح کشتار جمعی را نمونه عینی و نمادی از اوج شقاوت و سنگ‌دلی دشمن آمریکایی علیه انسانیت و بشریت عنوان کرد.

وی رسالت اصلی رسانه‌ها را نیز بازتاب گسترده و مداوم عمق این جنایت با تمامی ابعاد آن ذکر کرد.

منبع:اطلاعات آنلاین

به این مقاله امتیاز دهید
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا