اقتصادی
موضوعات داغ

شرط گواهینامه داشتن برای خرید خودرو حذف شد/فرصت ویژه ایران خودرو به خریداران

بر اساس اطلاعات دریافتی، شرط داشتن گواهینامه که تا کنون به ایران‌خودرو اعلام نشده بود، اکنون به این شرکت ابلاغ گردید. بنابراین، دیگر داشتن گواهینامه برای ثبت‌نام خودرو الزامی نخواهد بود.

به گزارش خبرویژه ؛ هفته گذشته، مدیرکل هیات عمومی و هیات‌های تخصصی دیوان عدالت اداری از حذف شدن شرط داشتن گواهینامه به عنوان پیش‌شرط ثبت‌نام، خبر داد و تاکید کرد: این شرط برای دریافت خودرو خارج از صلاحیت شورای رقابت است و متقاضیان دیگر برای دریافت خودرو نیاز به گواهینامه ندارند.

در این خصوص اما در اطلاعیه اولیه گروه صنعتی ایران‌خودرو برای فروش هشت محصول خود هنوز این شرط در شروط ثبت‌نام ذکر شده بود که در نتیجه پیگیری‌ها ایران‌خودرو اعلام کرد که این موضوع هنوز به شرکت ابلاغ نشده است.

پس از آن، مجدد دیوان عدالت بر حذف این بند (دارا بودن گواهینامه رانندگی) برای ثبت‌نام خودروها مجدد تاکید کرد.

این موضوع تا صبح امروز هم در هاله‌ای از ابهام بود؛ اما لحظاتی پیش، بر اساس اخبار واصله به ایسنا، ابلاغ این موضوع به گروه صنعتی ایران‌خودرو تایید شد.

به این مقاله امتیاز دهید
16
17
دکمه بازگشت به بالا