سیاسی

اعراب خلیج فارس به دنبال جنگ بین ایران و آمریکا نیستند

وزیر خارجه اسبق ایران خاطرنشان کرد: در صورت درگیری امریکا با ایران -به احتمال بسیار ضعیف- قطعا قضیه تایوان در مدت کوتاهی یکسره خواهد شد.

به گزارش خبرویژه، به دنبال سخنان وزیرخارجه قطر و هشدار نسبت به حمله علیه تأسیسات اتمی بوشهر، علی اکبر صالحی وزیر خارجه اسبق ایران می‌گوید اعراب خلیج فارس به دنبال جنگ بین ایران و آمریکا نیستند.

صالحی اظهار داشت: در خصوص کشور‌های حوزه خلیج فارس هرچند از منظر تحلیل سیاسی خود در باطن خواهان مهار ایران هستند ولی از طرفی دیگر اصلا خواهان مشاهده درگیری بین ایران و امریکا نیستند.

وی اضافه کرد: این بدین خاطر است که در ارتباط با ابعاد و عواقب ناخوشآیند این موضوع برای منطقه، حداقل چیزی که می‌توانیم بگوییم این است که عواقب خطرناک آن اصلا روشن نیست.

رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: در صورت درگیری امریکا با ایران -به احتمال بسیار ضعیف- قطعا قضیه تایوان در مدت کوتاهی یکسره خواهد شد.

به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا