رفتار زشت ترامپ با زلنسکی ربطی به مذاکرات ایران ندارد!
کارشناس بین الملل گفت: مقایسه اتفاق عجیب رفتار آمریکا با رئیسجمهور اوکراین در قیاس با ایران بی معنی است و فقط می تواند ریشه در سیاسی کاری جناحی داشته باشد.

به گزارش خبرویژه به نقل از اطلاعات، علی بیگدلی، کارشناس مسائل بینالملل در گفت و گو با «اطلاعات آنلاین» با اشاره به رفتار غیردیپلماتیک و عجیب دونالد ترامپ با زلنسکی، اظهار داشت: مذاکره ایران با ترامپ با گفتگوی ترامپ و زلنسنکی، دو بحث کاملا متفاوت و با شرایط متناقض است. بنابراین مقایسه اتفاق چند روز پیش با رفتار آمریکا در قیاس با ایران بی معنی است و فقط می تواند ریشه در سیاسی کاری جناحی داشته باشد که با وجود خسارت زا بودن تفکر و رویکردشان، همچنان اصرار می کنند، برای حل مسائل ریز و درشت هیچ احتیاجی به گفتگو و تفاهم با غرب نداریم!
کارشناس سیاسی توضیح داد: پرونده اوکراین به دلیل تاثیرات گسترده ای که می تواند بر مناسبات اروپا و همه جهان بگذارد، پیچیدگی های خاص خودش را دارد که به هرحال باید به سرانجام برسد. بنابراین باید اذعان داشت، اینکه دونالد ترامپ ادامه وضعیت را نشانه ای برای جنگ جهانی سوم دانست، تا حدی باور پذیر و محتمل است. همچنین زلنسنکی که در گرفتن تضمین نامه امنیتی از آمریکا خیلی موفق نبود، باید برود و از اروپا ضمانت بگیرد. با این توضیح که اروپایی ها از ترس روسیه، می خواهند اوکراین را سپر کنند تا جنگ روس ها را تضعیف کند تا از حملات احتمالی روسیه در آینده جلوگیری کنند.
این استاد دانشگاه فزود: در این بین، اروپایی ها باید بدون دخالت آمریکا به بحث ورود کنند و تضمین های امنیتی مورد نظر زلنسکی را از روسیه بگیرند. در واقع ادامه وضعیت کنونی، عمق خصومت اروپا با روس را بیشتر و شدیدتر خواهد کرد که چنین حالتی اصلا به نفع اتحادیه اروپا نخواهد بود. آنچه معلوم است، چیزی جز این نیست که زلنسکی به هیچ وجه برنده این نزاع طولانی نخواهد شد. بنابراین ماندگاری فضای جنگی، نه به نفع اروپا، نه به نفع اوکراین و البته نه به نفع جهان است. با این توضیح که زلنسکی در انتخابات آینده کشورش قطعا رای لازم را برای ماندن در قدرت هم ندارد!
بیگدلی با تاکید بر اینکه «رفتار ترامپ با زلنسکی، ضرورت مذاکره را نفی نمیکند» یادآور شد: اینکه رادیکال ها از این اتفاق سوءاستفاده می کنند تا هرگونه مذاکره با غرب را مذموم عنوان می کنند، نوعی سوءاستفاده است تا نظر خود مبنی بر عدم مذاکره را نظر صحیح و توام با مصلحت معرفی کنند و اینکه در کشور با چه تهدید و تحدیدهایی مواجه هستیم، برای شان زیاد اهمیتی ندارد.