اجتماعی

سازمان حج و زیارت: دارندگان سند عمره مفرده آماده باشند

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از برنامه‌ریزی‌: شرکت‌های دارای مجوز از سازمان حج و زیارت برنامه‌های مقدماتی را انجام داده و پس از تکمیل مراحل اجرایی، بستن قرارداد‌ها و سایر موضوعات اجرایی، به‌زودی اطلاعیه رسمی درباره نحوه ثبت‌نام و اعزام متقاضیان این سفر معنوی منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرویژه،به نقل از ایسنا، اعزام زائران ایرانی به عمره با آغاز جنگ اخیر و همزمان با بسته‌شدن حریم هوایی کشور در اسفند ۱۴۰۴ متوقف شد. اینم سازمان حج و زیارت از فراهم شدن زمینه اعزام زائران ایرانی به عمره و برنامه‌ریزی در این زمینه خبر داده است.

اکبر رضایی، معاون سازمان حج و زیارت با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده برای فراهم شدن زمینه تشرف عمره‌گزاران به عربستان اظهار کرد: شرکت‌های دارای مجوز از سازمان حج و زیارت برنامه‌های مقدماتی را انجام داده و پس از تکمیل مراحل اجرایی، بستن قرارداد‌ها و سایر موضوعات اجرایی، به‌زودی اطلاعیه رسمی درباره نحوه ثبت‌نام و اعزام متقاضیان این سفر معنوی منتشر خواهد شد.

او تأکید کرد: افرادی که دارای سند ثبت نامی عمره مفرده هستند در اولویت تشرف قرار دارند و از هم‌اکنون آمادگی لازم را برای پیگیری مراحل بعدی را داشته باشند که به مرور اطلاع رسانی خواهد شد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه در مرحله نخست، بسته سفر ۱۰ روزه عمره پیش‌بینی شده است، افزود: در ادامه تلاش خواهد شد متناسب با نیاز و درخواست متقاضیان، تنوع بسته‌های سفر عمره نیز مورد رسیدگی قرار گیرد. معتمرین در این سفر‌ها از خدمات مناسب اسکان هتلی در شهر‌های مدینه منوره و مکه مکرمه، حمل‌ونقل، زیارت دوره و دیگر خدمات مورد نیاز بهره‌مند می‌شوند تا حداکثر استفاده معنوی را در است سفر کنند.

رضایی با تأکید بر اینکه هدف اصلی سازمان حج و زیارت، فراهم کردن سفری مطلوب همراه با عزت، کرامت، امنیت و سلامت برای زائران است، درباره هزینه سفر عمره نیز گفت: به آن شرکت‌ها تاکید شده است که تلاش کنند قیمت نهایی سفر را در کوتاه‌ترین زمان ممکن اعلام کنند و هم‌اکنون منتظر نهایی شدن قرارداد‌ها و مشخص شدن هزینه‌های مرتبط هستیم.

بنابر اعلام سازمان حج و زیارت درحال حاضر بیش از پنج میلیون نفر در نوبت عمره قرار دارند.

به این مقاله امتیاز دهید
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا