وزیر نیرو در اوج خاموشیها شاکی شد!
وزیر نیرو با انتقاد از کاهش چشمگیر سرمایهگذاری در صنعت برق، گفت: سیاست ما در وزارت نیرو جذاب کردن محیط کسب و کار برای سرمایهگذاران است.

به گزارش خبرویژه، عباس علیآبادی امروز (سهشنبه) در نشست مدیران روابط عمومی شرکتهای صنعت آب و برق کشور به منظور هماهنگی برای گذر از دوران اوج مصرف ادامه داد: مساله ناترازی امروز موضوع روز نیست، بلکه به موضوع تاریخی تبدیل شده است چرا که در سال ۱۳۸۶ نیز برای مدیریت ناترازی به وزارت نیرو دعوت شدم و این مساله در دولت چهاردهم نیز تکرار شد.
وی ضن تاکید بر اهمیت درک صحیح مساله و چالش برای مدیریت و رفع مشکلات، خاطرنشان کرد: سیاستگذاری و تدابیر اتخاذ شده، نتایج را مشخص میکنند.
وزیر نیرو با اشاره به توانمندی و ظرفیت صنعت برق کشور، ادامه داد: امروز بسیاری از کشورهای ابرقدرت جهان با آگاهی از ظرفیت و توانمندی ایران، نمیتوانند در این زمینه تحریمهای خود را بر کشور اعمال کنند.
علی آبادی افزود: در حوزه سیاستگذاری مصرف آنطور که باید، درست عمل نکردهایم و همین مساله موجب فرار سرمایه از کشور شده است.
وی گفت: همچنین ارزان بودن قیمت برق باعث شده که امروز تقریبا در هر یک از اتاق خانهها یک کولر گازی روشن شود. امروز سازندگان مسکن به جای عایق بندی و ساخت دیوارهای ضخیم به دلیل افزایش قیمت مسکن اقدام به نازک ساختن دیوارها کردهاند و کولر گازی را جایگزین این کاستی کردهاند، به طوری که جبران عایق بندی دیوارهای نازک از طریق انرژی ارزان صورت میگیرد.
وزیر نیرو به نظرات جهانی جدید و موسسات مختلف بینالمللی در زمینه بروز بحران جهانی کمبود انرژی اشاره کرد و گفت: بر این اساس گفته شده است که به زودی در سراسر دنیا بحران انرژی به دلیل استفاده از هوش مصنوعی فراتر و فراگیرتر خواهد شد، چرا که برقی سازی در سطح دنیا شتاب خواهد گرفت و مصرف برق نیز بر همین اساس افزایش قابل ملاحظهای خواهد یافت.
به گفته علی آبادی، بر این اساس بحران انرژی در سراسر دنیا رخ میدهد و مصرف افزایش مییابد و باید به سمت مدیریت مصرف حرکت کنیم.
وی با تاکید بر لزوم مدیریت مصرف از طریق اقدامهای بازدارنده، افزود: لازم است فعالان عرصه روابط عمومی صنعت آب و برق با انگیزه فراوان مسائل را شناسایی و احصا و راهحلهای درست را اجرا کنند.
وزیر نیرو خاطرنشان کرد: سال گذشته کشور با ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق مواجه بود و امسال این عدد به ۲۴ هزار مگاوات رسید.