اقتصادی

توقیف ۳ برند نان غیراستاندارد در تهران

بازرسان اداره‌کل استاندارد استان تهران در جریان بازرسی از واحدهای تولیدکننده مواد غذایی، یک تولیدکننده نان غیراستاندارد با نام «مهرآوران ستاره کویر» و یک تولیدکننده کلوچه غیراستاندارد با نان «صنایع غذایی تقی نژاد» شناسایی و توقیف کردند.

به گزارش خبر ویژه؛ در جریان این بازرسی‌ها، پنج هزار بسته نان تافتون و لواش مسطح با نام‌های تجارتی سه نان، ریگنان و ننه بتول در یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی صفادشت و مقداری کلوچه با نام تجاری لاهیجان در یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی در نصیرشهر، به دلیل نداشتن مجوز استاندارد، توقیف و متخلفان به دادگاه معرفی شدند.

نان‌های بسته‌بندی و کلوچه مشمول استاندارد اجباری است و تولیدکنندگان مطابق قانون، بدون اخذ پروانه کاربرد نشان استاندارد، حق تولید، توزیع و تمرکز آن را ندارند.

شهروندان حین خرید این فراورده‌ها، به داشتن نشان استاندارد و کد ۱۰ رقمی ذیل آن توجه کنند. مصرف‌کنندگان می‌توانند برای اطمینان از صحت و اعتبار نشان استاندارد، کد ۱۰ رقمی مزبور را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند.

به این مقاله امتیاز دهید
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا