سیاسی

حمله اسرائیل به ایست بازرسی در کبودرآهنگ؟

در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر حمله دشمن به یک ایست و بازرسی بسیج در کبودرآهنگ، سپاه اطلاعیه داد.

به گزارش خبر ویژه؛ روابط عمومی سپاه ناحیه شهرستان کبودراهنگ در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر حمله دشمن متخاصم به یک ایست و بازرسی در کبودراهنگ اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در متن اطلاعیه روابط عمومی سپاه ناحیه شهرستان کبودراهنگ آمده است:

در پی انتشار خبری در برخی کانال‌ها و صفحات فضای مجازی با عنوان «حمله هوایی اسرائیل به یک ایست بازرسی بسیج در کبودراهنگ»، به اطلاع مردم شریف شهرستان کبودراهنگ می‌رساند این خبر کاملاً کذب، بی‌اساس و فاقد هرگونه صحت بوده و هیچ‌گونه حادثه‌ای با این مضمون در سطح شهرستان رخ نداده است.

متأسفانه در شرایط حساس کنونی، برخی افراد و رسانه‌های غیررسمی با انتشار اخبار نادرست و تأییدنشده، درصدد تشویش اذهان عمومی و برهم زدن آرامش جامعه هستند. از عموم شهروندان عزیز درخواست می‌شود اخبار و اطلاعات را صرفاً از منابع رسمی و معتبر دریافت کرده و از بازنشر شایعات و مطالب فاقد اعتبار خودداری کنند.

روابط عمومی سپاه ناحیه شهرستان کبودراهنگ ضمن تأکید بر امنیت، آرامش و ثبات کامل در منطقه، اعلام می‌دارد در صورت وقوع هرگونه رویداد مهم، اطلاع‌رسانی لازم از طریق مجاری رسمی انجام خواهد شد.

بر اساس این گزارش، پیش از ظهر امروز، حمزه امرایی معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی گفته بود: نقطه‌ای در شهرستان کبودرآهنگ مورد هدف قرار گرفته است. این حمله خوشبختانه تلفاتی در پی نداشته است.

به این مقاله امتیاز دهید
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا