اجتماعی
موضوعات داغ

خبر خوش هواشناسی رسید؛ این مناطق منتظر کاهش دما باشند

سازمان هواشناسی امروز یکشنبه برای ارتفاعات البرز مرکزی، شمال غرب و بخش‌هایی از جنوب شرق کشور رگبار باران و رعد و برق پیش بینی کرد.

به گزارش خبر ویژه، امروز (یکشنبه) در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم است. تنها در ارتفاعات البرز مرکزی، شمال استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل و همچنین در شرق هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر، رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقعی پیش بینی می شود.

فردا (دوشنبه) در استان های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و سه شنبه و چهارشنبه در شرق گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان و ارتفاعات جنوبی البرز مرکزی در تهران، البرز و قزوین و پنجشنبه غیر از خراسان شمالی و خراسان رضوی در سایر مناطق ذکر شده ابرناکی، رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد.

شایان ذکر است روزهای دوشنبه و سه شنبه کاهش دما در نیمه شمالی کشور مورد انتظار است.

در پنج روز آینده در شمال شرق، شرق، جنوب‌غرب، بخش‌هایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

دوشنبه و سه شنبه دریای خزر، شرق دریای عمان و چهارشنبه شرق دریای عمان و شمال خلیج فارس مواج است.

امروز آسمان تهران صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد و از بعدازظهر افزایش سرعت وزش باد است. حداکثر دمای امروز پایتخت به ۴۱ و حداقل دمای آن به ۲۸ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

به این مقاله امتیاز دهید
16
17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا