جدیدترین و آخرین اخبار داغ سلامت

هشدار جدی درباره کمبود ویتامینD / مرگ زودرس با کمبود ویتامین د

کمبود ویتامین د سبب مرگ زودرس به علت ابتلا به نارسایی قلب و سرطان می شود.

تحقیقات نشان می‌دهد عدم دریافت کافی ویتامین «دی» می‌تواند خطر ابتلا به مرگ زودرس را سه برابر افزایش دهد.

نقش اصلی ویتامین D حفظ تعادل سطح کلسیم و فسفر خون است. ویتامین D به بدن برای جذب کلسیم، که برای شکل دادن استخوان ها و حفظ استحکامشان مفید است، کمک می‌کند. ویتامین D به تنهایی و یا همراه با کلسیم برای بهبود سلامت استخوان‌ها و کاهش شکستگی آنها استفاده می‌شود. همچنین ویتامین D ممکن است بتواند در برابر آرتروز، فشارخون بالا، سرطان و سایر بیماری ها از بدن محافظت کند.

دانشمندان مدرسه پزشکی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی اعلام کردند، کمبود ویتامین د سبب مرگ زودرس به علت ابتلا به نارسایی قلب و سرطان می شود. ویتامین د جذب کلسیم و فسفر را تسهیل کرده و سبب افزایش استحکام استخوان‌ها و تقویت سیستم ایمنی می‌شود. منبع اصلی تامین ویتامین د، تخم مرغ، نور آفتاب، ماهی های چرب، پنیر، غلات غنی شده، حبوبات و مکمل این ویتامین هستند.

کمبود این ویتامین در بدن موجب مرگ می شود

عوامل متعددی مانند نارسایی دستگاه گوارش، چاقی، عدم مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین د و قرار نگرفتن در معرض نور آفتاب از عوامل اصلی کمبود ویتامین د و افزایش احتمال ابتلا به نارسایی قلب، سرطان و مرگ زودرس است.

نتیجه مطالعات ۱۶ ساله پژوهشگران آمریکایی بر روی بیش از ۲۶ هزار شهروند ۵۰ تا ۷۹ ساله هشت کشور اروپایی نشان داد، بیش از شش هزار و هفتصد نفر از آنها به علت کمبود هیدروکسی ویتامین د درگذشته اند.

کمبود این ویتامین در بدن موجب مرگ می شود

پروفسور نیک راجر، استاد رشته تغذیه دانشگاه کالیفرنیا و سرپرست این مطالعه گفت:” هر یک از افراد علاوه بر گنجاندن مواد غذایی سرشار از ویتامین د در برنامه غذایی باید روزانه ۲۰۰ واحد مکمل این ویتامین مصرف کنند تا احتمال ابتلا به نارسایی قلب، سرطان و بروز مرگ زودرس از میان برود.”

ادامه مطلب
کدام مواد غذایی تمام ویتامین‌های ضروری بدن را دارند؟
به این مقاله امتیاز دهید
منبع
دنیای اقتصاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :

دکمه بازگشت به بالا