جدیدترین و آخرین اخبار داغ سلامت

کاهش وزن و گلسترول با مصرف این میوه ها

خوردن این میوه‌ها مانع از ابتلا به دیابت می‌شود.

سیما محبی: مصرف منظم میوه‌های مختاف در رژیم غذایی، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و مرگ‌ومیر را حدود ۱۰ الی ۱۳ درصد کاهش می‌دهد.

میوه‌های کم کربوهیدرات دارای فواید بسیاری مانند کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، مدیریت سطح کلسترول و کاهش وزن هستند.

در زیر این میوه‌ها معرفی شده‌اند.

خواص این ۱۰ میوه برای کاهش وزن و گلسترول

به این مقاله امتیاز دهید
ادامه مطلب
یک عامل اصلی در ایجاد رگ‌های واریسی
منبع
خبر انلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا